Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Dennis

De werkelijk goede dienst, levering kwam vandaag aan en de vertoningen zijn perfect! dank u.

—— Tim

Wij hebben de vertoning van de oven gebruikt, en de kwaliteit is zeer betrouwbaar. Hoop kunnen wij lange tijd samenwerken.

—— OKIDA

Ik ben online Chatten Nu
lopende band OEM / ODM R & D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd.

Fabrieksgebouw

Bedrijf voorbureau

Automatische productielijn

ASM het automatische spaander plakken

Het automatische Draad Plakken

100% test met Professionele LEIDEN Meetapparaat

Epoxyinjectie

bakseloven

Moeilijke situatiepcb

Het pneumatische Speld Buigen

1 2
Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd. Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd.
LED Panel Licht
7 segment LEIDENE Vertoning

LED Panel Licht

De hoge lichtgevende intensiteit en de betrouwbaarheid, Laag machtsvereiste, Stabiele prestaties, lang leven, IC-compatibel systeem, ontmoeten Volgzame RoHS

7 segment LEIDENE Vertoning

De hoge lichtgevende intensiteit en de betrouwbaarheid, Laag machtsvereiste, Stabiele prestaties, lang leven, IC-compatibel systeem, ontmoeten Volgzame RoHS

1
Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd.

 • lopende band

  De Technologieco. Ltd van Shenzhenguangzhibao (licht-BO) is gespecialiseerd in LEIDENE producten, met inbegrip van LEIDENE 7 segmenten numerieke vertoningen, alfanumerieke LEIDENE vertoningen, dot-matrix LEIDENE Vertoningen, SMD LEDs, LEIDENE lampen, LCD backlights, vertoningen LEIDENE de lichte bar, van bar gragh series en van de LEIDENE richtingsindicator en meer.
  Wij bieden hoogste kwaliteitsproducten aan concurrerende prijzen aan om aan verschillende eis ten aanzien van de industrietoepassingen te voldoen. Wij introduceerden geautomatiseerd verrichtingssysteem en volledig QC systeem. De zeer belangrijke grondstoffen zijn afkomstig van de V.S., Japan en het gebied van Taiwan, plus, gebruiken wij een serie van geavanceerd productiemateriaal van ASM en Toegenomen, zoals automatisch dobbel het plakken en draad solderende machines. Wij specialiseren ons in het aanbieden van reeks optoelectronic vertoningen in zuivere groene, zuivere wit en ultra blauw. Elk van onze producten voldoen aan de RoHS-Richtlijnen. De maandelijkse capaciteit bereikt 3,000,000pcs.
  Wij zijn in de LEIDENE industrie meer dan 12 jaar geweest. Met meer dan 10 jaar OEM en ODM is de ervaring, onze R&D-ingenieurs dichtbij voor uw aanpassingsvereisten. De steekproeven kunnen in enkel 10-15 dagen klaar zijn. Contacteer nu ons!

 • OEM / ODM

  Licht-BO is in de LEIDENE industrie meer dan 12 jaar geweest

  Met meer dan 10 jaar OEM en ODM kan de ervaring het worden aangepast dat volgens klantenvereiste van varous grootte en kleuren Stabiele prestaties, de prijzen redelijk is, snel is de levertijd

 • R & D

  Tot nu toe, bereikt Onze maandelijkse capaciteit de ingenieurs van 100,000pcs.Our R&D is dichtbij voor uw aanpassingsvereisten

Contactgegevens
Shenzhen Guangzhibao Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. JackWu

Tel.: +8618320538436

Fax: 86-755-83983484

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)